0299 640 860

Start

Welkom bij Hoveniersbedrijf Ron van Kampen

Wij zijn een middelgroot hoveniersbedrijf dat zich toelegt op aanleg en onderhoud van uw tuin.
Ons werkgebied wordt begrenst door de lijn Alkmaar-Medemblik in het noorden tot de lijn Hilversum-Hoofddorp in het zuiden.

Hoveniersbedrijf Ron van Kampen is opgericht in 1976 door Ron, die na zijn groenopleiding, startte met het aanleggen en onderhouden van tuinen in de zeer snel groeiende stad Purmerend. Ron en zijn mensen hebben dus al meer dan 30 jaar ervaring in de regio Waterland en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de particuliere tuin, van klein tot groot. Maar ook als het gaat over het groen bij bedrijven en instellingen zijn wij u graag van dienst.

Daartoe hebben wij de beschikking over een team van gemotiveerde vakmensen, met zeer ruime ervaring. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden beschikken wij uiteraard over een ruim aanbod van moderne machines om de werkzaamheden zo goed en efficient mogelijk uit te voeren.

Als u contact opneemt met Hoveniersbedrijf Ron van Kampen, komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen met u door te nemen. Uiteraard nemen we dan de situatie bij u op, zodat wij altijd het juiste voorstel voor u kunnen maken.